Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 6 Aydır sevdiğim kıza açılkamıyorum ne yapmalıyım?:(  (Okunma Sayısı 2857 defa)
Wampirella
Ziyaretçi
« : Mayıs 30, 2010, 11:16:50 ÖS »

:(Tam 6 aydır bir kızı seviyorum kız çok havalıOnu unutmak için başka bir kıza teklif edeyim diyorum onu aklımdan çıkarıp edemiyorum.Kız beni gördüğünde bakıyor göz göze geliyoruz ama cesaretimi toplayamıyorum.Korkuyorum ettiğimde sanki beni dövecek gibi geliyor bana.İlk defa bir kızı sevdim.Ne yapacağım bilmiyorum arkadaşlar yardım edin nasıl yaklaşıyım kız beni tanımıyor.Yakın değiliz yan sınıfta ama genede konuşamıyorum

AŞK DOKTORU: Sayısız kisiyle cıkmısla bu kız dedigin gibi cok güzeldir.Ama,bu kadar kisiyle cıkmıs bir kıza güvenebilirmisin?Böyle tiplerin bir tarafları acayip kalkıktır hic bir zaman mutlu edemezsin ve güvenemezsin.Benden söylemesi ama tabi ask bu.  Göz kırpan
Wampirella
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2010, 01:03:54 ÖÖ »

Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış  6 ay o aşkı içinde yaşamak  işkence olmalııı bence Kızgın Kızgın Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış
ForumAkenna
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

ß!® Daha Vursa !d! N€f€S!M N€f€S!N€..!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2010, 08:59:55 ÖS »

AŞK DOKTORU: Sayısız kisiyle cıkmısla bu kız dedigin gibi cok güzeldir.Ama,bu kadar kisiyle cıkmıs bir kıza güvenebilirmisin?Böyle tiplerin bir tarafları acayip kalkıktır hic bir zaman mutlu edemezsin ve güvenemezsin.Benden söylemesi ama tabi ask bu.  Göz kırpan
[/quote]

Şu kısım Çok Hoşuma  Gitti  ( Böyle tiplerin bir tarafları acayip kalkıktır )  Gülümseme)
Kimin Cvpladığını Çok merak ediyorum Gülümseme
benimle_dans_et
~~}DAnSCı{~~
Administrator
Süper Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

~~SeNSiZ GüN GECMİYoR~~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 01, 2010, 11:02:44 ÖÖ »

Şu Çocugun AdresiNi BiLiyoSanIz BAna VEriNDe bi ZiYAret Edim   Karizmatik YAzık CocuGa biRaz GAz VErmek LAzım BöYLE OlMAz bu İş  Sırıtan

Cennetteydim;Cehennemin Ortasında Bir Cennet..
Yine Alacakaranlik. “Baska bir son daha. Günün ne kadar mükemmel oldugunun önemi yok her zaman sona ermek zorunda."
Only A Vampire Can Love You Forever. (Sadece Bir Vampir Sonsuza Kadar Sevebilir.)

ŚĔŃĨ ŚĔVĨŶŐŔÚМ

**benimle_dans_et Nick Değişerek SuPeRNaTuRaL=UnDeRFiGhT Oldu.**
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: