Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sunucu Yöneticilerin Buluşması 2  (Okunma Sayısı 2730 defa)
ForumAkenna
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

ß!® Daha Vursa !d! N€f€S!M N€f€S!N€..!

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 04, 2011, 09:48:33 ÖS »

Geçtimiz Haftalar içerisinde Yapılan Sunucu Yöneticilerinin Buluşması (2)
Aslına bakarsanız Yonetici olarak buluşmaktan çok bizler abi kardeş gibi yanyana gelip sadece Akenna.Net hakkında değil özel yaşantımız Sorunlarımız ve Mutluluklarımızıda paylaşmaktayız.
Yaz Mevsimi Yakşalıyor ve 3.cü Buluşmamız Herkeze açık olacaktır.
İnş Katılımı Yaklaşık 20 ve üzeri Kişi sayısı Olarak beklemekteyiz.
Bizleri Takip etmeye Devam Edin.

« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2011, 07:41:18 ÖS Gönderen: benimle_dans_et » Kayıtlı
baharesin
Süper Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2011, 08:42:06 ÖÖ »

BİZİDE DAVET EDİN BİZLERDE GELELİM İLLE YÖNETİCİMİ OLMAM GEREK   ALLAH SİZLERE UZUN OMURLER SAĞLIK DOLU GUNLER SEVGİNİN SAYGININ DOSTLUĞUN HİÇ EKSİLMEDİĞİ NİCE NİCE DAHA YÖNETİCİ BULUŞMLARI NASİP ETSİN      bu yorumu ben 02.05.2011 de yazmıştım ki ve ne güzel örnek yönetim 2. buluşma yapmış sizin adınıza sevinmekle yetinebilirim anca (beni davet etmediniz  Sırıtan )ALPER düşüncelerinizi de yazınızda okudum ve guzel ifade etmişsiniz tşkler bizlerle de paylaştığınız için  Sırıtan

seni parmaklarımın içine hapsettim cikolata:)GülümsemeGülümseme
baharesin
Süper Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2011, 09:06:43 ÖÖ »

bende akenna kullanıcısı olarak kendi düşüncelerimi sizlere sunayım yorum hakkı sizlere kalmışdır; inanıki ben akennada çok mutlu bir chat yapdığımı düşünüyorum gerek muhabbet kanalı gerekse forum sayfasında çok eğlendim inanırmısınız muhabbet kanalına yazarken çok eğlendim çok güldüm gülmekten kemiklerimiz ağrıdı öyle zamanlar oldu yeri geldi gözlerimizden yaşlar aktı oyle zamanlar olduki chat yaparken yanımızdaki insanların bizi gözlediklerini farkına bile varamadık anca bizlere seslendiklerinde gördük (şöyle anlatayım gunun birinde boş vaktimizde chat yapıyorduk vakit öğleden sonra yer akenna muhabbet sayfası geyik turunde yazışma yapıyorduk yan tarafdan bir ses bizden çok buyuk bir amca bize dediki; şimdi çok guldunuz eğlendiniz hep boyle olun pekiyi dedi karşı taraf mı sizi çok kekledi sizmi diye sordu cevap olarak amca karşılıklı kekledik yazmalara orantılı olarak)AKENNAYI SEVİYORUZ DJ YAPAN ARKADAŞLARDAN HER SABAH ŞARKI SEÇİP ONLARDAN İSTEMEĞİ SEVİYORUZ DAHA FAZLA BİR ŞEY DİYEMİCEM ANLATILCAK BİR ÇOK ŞEY VAR ANI OLARAK KALCAK  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
(vuuuuuu)

ForumAkenna
Administrator
Yeni Üye

Çevrimdışı Çevrimdışı

ß!® Daha Vursa !d! N€f€S!M N€f€S!N€..!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2011, 06:53:50 ÖS »

Baharcık Yorumların için Çok tşkler.
3. Buluşma Piknik Olarak Yapılacak Ve bu Çok yakın zamanda olucaktır
Şimdiden böyle ( Çağırın gelelim ) deyip sonradan işim çıktı derseniz vallahi külahları değişiriz Gülümseme
katılabilcek herkezi yanımızda görmekten mutluluk duyarız Gülümseme  unutmadan ( sevgilisi olmayanlar ile yakından ilgilenicem Gülümseme))))
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2011, 07:21:49 ÖS Gönderen: ALpEr » Kayıtlı
baharesin
Süper Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 09, 2011, 07:22:19 ÖÖ »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan tşkler

beykozlu
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

______

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 19, 2011, 03:05:57 ÖÖ »

Tabiki bu buluşma kacmaz herkezi bekleriz bi aksilik olmazsa tabiki Akenna ailesi olarak orda olucaz Akenna`da güzel vakit gecirdim yeri geldi arkadaşlarla güldük yeri geldi arkadaşlar için üzldük.
Arkadaşlığımızı burda sadece sohbet olarak bırakmadık görüştük halada görüşüyoruz güzel dostluklar edindik bu kanala ilk geldiğim günü hatırlıyorum Gülümseme gercekten ama bi komediydi şimdi burda güzel eylenceler güzel sohbetler bizleri bekliyor Akenna için güzel sohbet ortamı için herkez el ele vermeli burası bizim kanalımız sonuçta bizler var olduğmuz süre bizim kalacak biz el üstünde taşıyacağız arkadaşlar o yüzden kanalımıza sahip cıkalım arkadaşlıkların ve dostlukların bitmemesi için inandığımızdan vazgeçmeyelim.
Akennayı tercih ettiğiniz için herkeze teşekkür ederim arkadaşlar güzel sohbet ortamı için tekrar ve tekrar sölüyorum el ele Akenna sizleri yalnız bırakmadı sizlerde bırakmayın sahip cıkalım kanalımıza sonucta buras bizim sohbet platformumuz.....
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2011, 03:12:45 ÖÖ Gönderen: beykozlu » Kayıtlı

Ne oLup bittiği kiMin umRunda?
BaRbii
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 19, 2011, 05:02:24 ÖS »

beykozlu canım benim çok güzel ifade etmişin öncelikle tskr. Evet iyi dostluklar kazandık hepimizde,farklı hayat hikayeleri dinledik, kimilerine şahit olduk,ama iyi ama kötü günlerimizde birbirimizin yanında olmaya çalıştık kimi zaman güldük kimi zaman üzüldük.hep bir birlik içinde olmanın sevinciyle Akenna ailesini seviyorum..Gülümseme bir konuda çok üzgünüm ki bu buluşmaya katılamamam konusunda:( aranızda sizlerle olmak isterdim...sizlerede sesleniyorum Gözden uzak olan gönülden de ırak olmasın..SizLerLeyİm...
baharesin
Süper Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 20, 2011, 10:41:41 ÖÖ »

beykozlu elma şekeri sende duygularını anlatmışsın beğendimde eline yureğine sağlık eksik bir şey unutmuşsun ne zaman piknik tarihi ve yeri (elma şekeri de isteriz ) Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

baharesin
Süper Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 23, 2011, 10:41:01 ÖÖ »

barbii gelmicem demek yokmuş işim çıktı bahane yok Alper yazdı Kahkaha:D:D:D

baharesin
Süper Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 23, 2011, 10:43:24 ÖÖ »

kırmızılar oyun bozanlık yapıyor alper döv sen bunları Dil çıkaran:P:D

BaRbii
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 23, 2011, 01:48:09 ÖS »

canım gelmek isterdim ama siz bu buluşmayı kahramanmaraşta yaparsanız gelirim hem gezmiş olursunuz...ALPER 'ilet canım:)
BaRbii
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 23, 2011, 01:48:46 ÖS »

baharesin mucuxss canım:))
pamuk
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mayıs 30, 2011, 02:40:06 ÖS »

Alper piknik demişsinde tarihi ne zaman Ney bilgi verirseniz erkenden bizde bir ayarlama yaparız Gülümseme) 1 gün önceden demeyin yarın piknik var die Gülümseme))

iyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: